Nodarbības un kursi

Rīts ar Biznesa RūnāmTrešdiena, 25. Novembris 2015, 10:00 - 12:30
25. novembrī (trešdien) no 10:00 līdz 12:30 rīkojam kārtējo Biznesa Rūnu (www.businessrunes.com) spēlēšanas rītu nelielā grupā cilvēkiem, kuriem vai nu ir savs radošs ienākumu avots, kuru (vienmēr) vajag attīstīt vai arī ir padomā kāds jauns projekts.




Biznesa Rūnas ir patīkama alternatīva garlaicīgai biznesa plānošanai - tā ir spēle, kas palīdz jaunu ideju meklēšanā un izvērtēšanā, kā arī piedāvā konkrētu radošu veidu kā plānot savu biznesu gan kopumā, gan detaļās. Šajā spēlē uzvarētāji ir visi.



Īpaši aicinām visus, kas savulaik TRĪS KRĀSĀS apguvuši kursus "Klusais mārketings", "Radoši pelnīt" vai "Radošums - 21.gs. pieprasītākā prasme", kā arī tos, kuri piedalījušies iepriekšējos Biznesa Rūnu rītos, atsvaidzināt zināšanas mākslas mārketingā un gūt iedvesmu radošā biznesa jomā! Var pieteikties arī jauni dalībnieki, kam ir kāds spēlē liekams jautājums.


Spēles ilgums ~ 2 stundas. Paredzamais ieguvums - vesela virkne svaigu ideju sava radošā biznesa attīstībai  un satikšanās ar līdzīgi domājošiem. Iespējams, ka šis spēles rīts pāraugs stabilā 'mastermind' grupā, kam būs interese pēc kāda laika tikties atkal.

Spēli vadīs tās autore Agnese Aljēna.


Dalības maksa 10 eiro.

Atrašanās vieta Mākslas izglītības centrā TRĪS KRĀSAS, Miera ielā 33, Rīgā