Nodarbības un kursi

Laikmetīgā māksla Venēcijas biennālēNo Ceturtdiena, 26. Septembris 2019 -  08:00
Uz Pirmdiena, 30. Septembris 2019 - 22:00

Labdien,

no 26. līdz 30. septembrim Mākslas izglītības centrs TRĪS KRĀSAS organizē braucienu uz Venēcijas laikmetīgās mākslas biennāli. Braucienā iekļauta pedagogu profesionālās pilnveides programma. 

Dalības maksa: 350 eur + papildus pašam dalībniekam jāiegādājas lidmašīnas biļetes* un vietējā transporta (vaporetto) biļetes**.

Dalības maksā ietilpst:

Nokļūšana no lidostas uz Venēciju un atpakaļ (autobuss);

Naktsmītnes 4 naktis Venēcijā, dzīvokļos pa 7 vai 8 cilvēkiem***;

Venēcijas pilsētas nodoklis par katru dalībnieku;

Ieejas biļete Venēcijas biennāles pamatekspozīcijās Giardini un Arsenale;

A līmeņa pedagogu profesionālās pilnveides programma, 36 stundas.

Programmas saturs:

26. septembris. Lidojums no Rīgas 8.05. Ierašanās Venēcijā ap 11.00. Iekārtošanās dzīvokļos. Brīva pēcpusdiena pilsētas apskatei.

27. septembris. Biennāle - Giardini.

28. septembris. Izstāžu apmeklējums pilsētā vai Arsenale. Īpašs ieteikums - Lietuvas ekspozīcija (netālu no Arsenale), kur sestdienās notiek dzīvais priekšnesums. Vakarā seminārs vienā no apmešanās vietām.

29. septembris. Biennāle - Arsenale vai izstādes pilsētā.

30. septembris. Līdz 11.00 izvākšanās no dzīvokļiem (bagāžas glabātuve ir p.la Roma). Brīvais laiks pilsētā. Izbraukšana uz lidostu no p.la Roma ap 16.30. 

*Avio biļešu cenas ir mainīgas, tāpēc iesakām tiem, kuri ir pārliecināti braucēji, iespējami drīz pieteikties braucienam www.triskrasas.lv sadaļā “Nodarbības un kursi”. Pēc atbildes saņemšanas, ka vieta braucienā jums rezervēta, varēsiet iegādāties lidojuma biļetes.

26. septembris: Rīga - Venēcija (Marco Polo) 8.05 - 9.40 (Air Baltic, reisa nr. BT627)

30. septembris: Venēcija (Marco Polo) - Rīga 18.30 - 22.00 (Air Baltic, reisa nr. BT628)

Situācijā, ja šiem reisiem cenas pēkšņi stipri pieaug vai vēlaties ceļot citā veidā, varat droši to darīt, tikai informējiet mūs par to.

**Naktsmītņu veids Venēcijā, privātos dzīvokļos (7 vai 8 cilvēki katrā) izvēlēts tāpēc, ka tas, mūsuprāt, ir ērtākais variants sadzīvei pilsētā - katrā dzīvoklī ir virtuve un produkti veikalā ir samērā lēti (salīdzinot ar ēšanu restorānos). Dzīvokļu specifikas dēļ iespējams, ka var nākties sarūmēties lielā 2-vietīgā gultā, jo dzīvokļos šauras gultas nav pārāk populāras. Iespēju robežās ņemsim vērā katra vēlmes, iekārtojoties dzīvošanai.

***Vietējais transports - kuģītis jeb vaporetto būs jāizmanto noteikti, lai nokļūtu no autoostas p.la Roma līdz dzīvoklim Giardini rajonā, bet iesakām apdomāt, cik bieži un vai braukāsiet pārējās dienās un atkarībā no tā pirkt biļeti. Dzīvosim lielo izstāžu - Arsenale un Giardini tuvumā, tāpēc tur varēsim iet ar kājām. Arī godalgotais Lietuvas paviljons būs tuvu - gandrīz blakus Arsenale.

Vaporetto 1 brauciens maksā 7.50 eur; 24 stundu karte maksā 20 eur; 48 stundu karte 30 eur; 72 stundu karte 40 eur; 7 dienu karte 60 eur. Kuģīšu biļetes iegādāsimies tūlīt pēc ierašanās, tāpēc iesakām jau iepriekš apdomāt, kuru biļeti pirksiet.

  

Rēķinu par dalības maksu nosūtīsim pēc tam, kad saņemsim jūsu pieteikumu. Tā kā par uzturēšanos Venēcijā maksājumi jāveic jau tagad, priecāsimies par iespējami savlaicīgu rēķinu apmaksu.

TRĪS KRĀSAS

Jautājumu gadījumā droši rakstiet Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

vai zvaniet:

Ilze Vītola 29495195; Ilze Kupča 29123166